Zoekmachine optimalisatie

Websiteteksten met SEO maken u vindbaar op internet

Maak uw website vindbaar met metadata zoals H-tags in de teksten, Titels en Beschrijvingen. Dan scoort u bij Google een hogere positie in de organische zoekresultaten. Daar klikken zoekers op de tekst die hen aanspreekt.

Zorg ook dat uw site als responsive design is gebouwd en richt uw content hierop in.

Het schrijven van teksten voor internet is out-of-the-box denken, helder formuleren en SEO-kennis.

Als gespecialiseerd tekstschrijver werk ik zelfstandig en in teamverband.

Content management

Actueel houden van website door uitbesteden van content management

Verouderde teksten en foto’s op uw website verstoren uw communicatie en schaden uw imago. Zorg dus dat uw content altijd actueel is!

Als uw website over een Content Management System CMS beschikt dan is het vernieuwen van teksten en foto’s eenvoudig. Maar het actueel houden van content kost u veel tijd en energie.

Laat daarom het schrijven van webteksten, de voor zoekmachine-optimalisatie belangrijke metadata en het updaten van uw website aan mij over.

Via uw CMS actualiseer ik uw website.

Digitale nieuwsbrieven

Teksten voor uw e-mailings en digitale nieuwsbrieven

Via een goede nieuwsbrief trekt u bezoekers naar uw website. Dat succes start bij de onderwerpen, de mailingtekst en de vormgeving.

Maak direct duidelijk of de informatie interessant is. Wat is het nieuws? Welk voordeel is er te behalen? De intro-tekst met 'lees verder' leidt naar de aanbieding en call-to-action op uw website.

Uw internetbureau of sitebouwer verzorgt de techniek en de vormgeving, de responsemeting en het passeren van spamfilters.

Op basis van uw briefing schrijf ik uw digitale nieuwsbrief of e-mailing.

Wilt u SEO teksten op uw website? Ik schrijf ze!