In 1996 gestart in Zoetermeer. In 2009 verhuisd naar Pijnacker-Nootdorp.

Tekstschrijver Nootdorp: Stephan Slee | Zoetermeer PijnackerNa mijn reclame- en marketingwerk bij verschillende bedrijven werd ik in 1996 zelfstandig ondernemer. Ik startte SLEE Communicatie in Zoetermeer. In 2009 verhuisde ik mijn kantoor naar Nootdorp. Centraal gelegen tussen Zoetermeer, Den Haag, Delft, Pijnacker en Delfgauw. 

Mijn focus was gericht op bedrijfs- en marketingcommunicatie. Ik was druk met het bedenken en realiseren van interne- en externe communicatie voor bedrijven en instellingen. Later specialiseerde ik mij in het schrijven van redactionele artikelenpersberichten en zoekmachine-vriendelijke websiteteksten.

Een goede beslissing. Ik combineer mijn kennis van marketingcommunicatie met mijn schrijftalent en interesse in mensen en bedrijven.

Praktijkervaring en theoretische basis

In 1978 behaalde ik mijn grafisch diploma. Vervolgens de SRM- en NIMA-diploma's voor reclame, marketing, public relations, marketingcommunicatie, tevens SEO-schrijven voor zoekmachine-optimalisatie.

Voordat ik in 1996 SLEE Communicatie begon was ik bij bedrijven verantwoordelijk voor publiciteit, verkoopbevordering, reclame en marketingcommunicatie. Ik werkte bij: Stichting Spaarpropaganda; TOTAL Nederland; ASB uitzendbureau; KAV-autoverhuur/ KAV-Expo; Studio de Wit/ Additief. Ik ben dus gevormd op de werkvloer.

Opdrachtgevers en partners

Mijn kantooretage in Nootdorp gebruik ik voor het afnemen van klantinterviews, briefings en overleg. Een ideale plek ook om in alle rust teksten te schrijven voor bedrijfsleven en overheid. Naast het schrijven verzorg ik ook andere aspecten van corporate- en marketingcommunicatie. Ik werk óók in teamverband.

Deadlines van mijn opdrachtgevers zijn voor mij heilig. Afspraak is afspraak! Mijn hobby's zijn hardlopen, fotograferen, natuur en reizen. Ik ben actief met vrijwilligerswerk.

Wilt u mij uw teksten laten schrijven of andere ervaring in marketing-communicatie benutten?
Bel 06-22377556 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Teksten met impact
bepalen uw imago

♦ Nieuwsbrieven
♦ Websites
♦ Redactionele artikelen
♦ Persberichten
♦ Columns en blogs
♦ Reclame en promotie

Graag vertel ik u hoe.

• SLEE Communicatie
• Tormentil 24
• 2631 DD Nootdorp
• 015-3107677 / 06-22377556
info@slee.nl

Tekstschrijven en communicatieadvies

Volg mij op Twitter