Zoekmachine optimalisatie

Websiteteksten met SEO maken uw bedrijf vindbaar op internet

Uw website wordt beter vindbaar met in de teksten verwerkte metadata zoals H-tags, en Titels en Beschrijvingen 'onder de motorkap'. Zo laten we uw site een hogere positie scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. We zorgen dat zoekers uw site bezoeken omdat de tekst hen aanspreekt.

Laat u uw site in responsive design bouwen? De teksten schrijf ik voor u; een combinatie van out-of-the-box denken, marketingkennis, helder formuleren en SEO-kennis.

Als gespecialiseerd tekstschrijver werk ik zelfstandig en in teamverband.

Content management

Actueel houden van website door uitbesteden van content management

Helaas verstoren gedateerde teksten en foto’s uw communicatie. Zij schaden uw imago! Onnodig indien uw website over een Content Management System CMS beschikt. Het verversen van teksten en foto’s is dan eenvoudig.

Toch vergt het zelf actueel houden van content uw discipline, tijd en energie. Of die van uw medewerkers. Wellicht kunnen we dat beter samen doen. Dan verzorg ik het schrijven van webteksten, de voor zoekmachine-optimalisatie belangrijke metadata en het updaten van uw website.

Via uw CMS actualiseer ik uw website.

Digitale nieuwsbrieven

Teksten voor uw e-mailings en digitale nieuwsbrieven

Via een goede nieuwsbrief begeleiden we lezers naar uw website. Dat succesvolle effect begint bij de onderwerpen, de mailingtekst en de vormgeving.

Direct bij het eerste contact maken we aan de lezer duidelijk of de door u aangeboden informatie interessant is. Is het actueel? Heeft het nieuwswaarde? Zijn er voordelen te behalen? Met de intro-tekst en de doorlees-link begeleiden we lezers naar de vervolginformatie, uw aanbieding en call-to-action op uw website.

Op basis van uw briefing schrijf ik teksten voor uw digitale nieuwsbrieven of e-mailings.

Zoekmachine-vriendelijke teksten op uw website?