Nieuwsbrieven

Teksten voor gedrukte en digitale nieuwsbrieven

Informatieoverdracht verschuift van papier naar digitaal. Maar ieder medium heeft voor- en nadelen.

Essentieel is dat we uw doelgroep brengen wat deze verwacht. En dat deze uw boodschap leest wanneer het gewenst is. Prettig leesbare teksten in magazines, nieuwsbrieven en brochures blijven gewild.

Op basis van marketing-communicatie schrijf ik de juiste teksten voor uw nieuwsbrieven.

Redactie ondersteuning

Redactie voor uw nieuwsbrief, personeelsblad of magazine

Met een eigen nieuwsbrief, personeelsblad of magazine heeft u grip op uw communicatie. De juiste combinatie van tekst, beeld en vormgeving genereert aandacht.

Maar het maken van een eigen medium is veel werk. Van de planning, het bepalen van onderwerpen, het afnemen van interviews, het schrijven en redigeren van artikelen en corrigeren van teksten tot de vormgeving, opmaak en productie. Gelukkig kunt u veel redactiewerk aan mij uitbesteden.

Ik interview, schrijf, redigeer en kan de volledige realisatie verzorgen.

Bladmanagement

Van planning, tekstschrijven, vormgeven, dtp tot drukken

Het maken van uw eigen nieuwsbrief of bedrijfsblad is arbeidsintensief. Onderwerpen bepalen, tekst en beeld verzorgen, contact met adverteerders, de vormgeving, fotografie, het drukken etc. Alles vraagt tijd, kennis en aandacht. De criteria luisteren nauw.

Ik schrijf de teksten, begeleid fotografie, ontwerp, opmaak en productie. De omgang met relaties, adverteerders en reclamestudio’s is mij vertrouwd.

Betrokken verzorg ik een onderdeel of het hele traject van tekstredactie, vormgeving en productie.

Klanteninterviews in uw bedrijfspresentatie of nieuwsbrief?