Reclame promotie teksten

Uw doelgroep bereiken met reclame en promotie teksten

Creativiteit en kennis van marketing-communicatie vormen de basis voor het schrijven van reclameteksten. Die vaardigheden hoeft u niet zelf in huis te hebben

Samen bespreken we de cultuur van uw bedrijf, de communicatiestrategie, uw producten en doelgroepen. Ik filter daaruit de details, bundel de informatie en maak de vertaalslag van of naar uw jargon. Ingewikkelde onderwerpen breng ik terug naar tekst die de essentie weergeeft.

Ik schrijf reclameteksten voor uw mailings, folders, brochures, advertenties etc.

Redactionele artikelen

Advertorials, testimonials en redactionele artikelen

Mond tot mond reclame is de beste reclame. Oók wanneer deze wordt verwerkt in een redactioneel artikel. Bijvoorbeeld aanbevelingen van uw relaties in corporate-, sponsored- of special interest magazines en nieuwsbrieven.

Op basis van uw briefing neem ik als onafhankelijk persoon uw klanten en opdrachtgevers interviews af. Ik schrijf teksten en artikelen voor bedrijfsnieuwsbrieven van MKB-bedrijven. Tevens voor de ondernemersverenigingen:
• Floravontuur Promotie Zoetermeer (QUA)
IntoBusiness (editie Zoetermeer)
OVPN-Nieuws (Pijnacker-Nootdorp)
VNO-NCW Oostlanddag (Lansingerland, Pi-No)

Benut mijn onafhankelijke positie en jarenlange ervaring als tekstschrijver.

Persberichten

Free publicity door het aanleveren van een goed persbericht 

Nieuwswaarde is het belangrijkste criterium om gratis publiciteit te krijgen in vakbladen, kranten en tijdschriften. Lukt dat niet, dan kunt u ook advertorial-ruimte kopen.

Als we uw nieuws goed in een persbericht verwerken en correct bij redacties aanbieden, dan hebben we een grotere kans dat het medium er aandacht aan besteedt.

Bij persberichten gaat het om nieuwswaarde en toegankelijke opbouw.

Informatieve redactionele artikelen of prikkelende reclameteksten?